ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Завершено поточний середній ремонт ділянки дороги С080402 Веселівського району

2020-10-22 09:24:17

В рамках Програми Президента «Велике будівництво» на ділянці обласної автодороги загального користування місцевого значення С080402 Веселе-Далеке проведено поточний середній ремонт. Роботи, заплановані у 2020 році охопили ділянку протяжністю 8,5 км. Загальна площа укладання асфальтобетонного полотна склала 51 000 м².


Підрядна організація ТОВ «ІНКОМЦЕНТР-ІНВЕСТ» на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» виконала роботи з видалення зелених насаджень в смузі відведення дороги, корчування та вивезення пнів. Також були проведені роботи з холодного  фрезерування асфальтобетонного поктриття, яке зазнало ушкоджень за роки експлуатації дороги.

Відповідно до укладеного договору проведено влаштування вирівнюючих шарів основи з щебенево-піщаної суміші в кількості 210 м³.Також виконано влаштування вирівнюючого шару з асфальтобетонної суміші в кількості 6 557 т та влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття основного проїзду завтовшки 5 см з гарячої асфальтобетонної суміші на площі 51 000 м². На ділянці працювали асфальтоукладальник, який розподіляв асфальтобетонну суміш шаром не менше 5 см із поперечним ухилом 25‰ в автоматичному режимі та ланка гладковальцевих котків. Після завершення влаштування вирівнюючого та верхнього шарів покриття виконано відбір кернів. Товщину шару виміряно на місці та відправлено до лабораторії для проведення відповідних випробувань, щодо якості укладеного асфальтобетону.

В рамках договору фахівцями підрядної організації ТОВ «ІНКОМЦЕНТР-ІНВЕСТ» було проведено укріплення узбіч щебенево-піщаною сумішшю.

Крім цього, на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» для забезпечення безпеки дорожнього руху на всій протяжності відновлюваної ділянки автодороги загального користування місцевого значення нанесено горизонтальну дорожню розмітку та встановлено дорожні знаки.

Галерея
Відео