ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

На автошляху Запоріжжя-Біленьке завершено укладання вирівнюючого шару асфальтобетону

2020-09-23 13:12:50

В рамках Програми Президента «Велике будівництво» на обласній автодорозі загального користування місцевого значення О080789 Запоріжжя-Біленьке триває виконання капітального ремонту.  Проєктування відновлюваного об’єкта виконано за кошти обласного бюджету у 2019 році. Роботи виконує підрядна організація «УКРАЇНСЬКА БУДІВЕЛЬНА ФІРМА «ІНВЕСТБУД» на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області».

 

Роботи, заплановані у 2020 році охоплюють ділянку загальною протяжністю 2,375 км. Загальна площа укладання асфальтобетонного полотна складе 16 419 м².

В рамках запланованих робіт фахівці підрядної організації «УКРАЇНСЬКА БУДІВЕЛЬНА ФІРМА «ІНВЕСТБУД» виконали роботи з видалення порослі та аварійних дерев, демонтаж старого бар’єрного огородження, а також планування узбіч та влаштування асфальтобетонного покриття на тротуарах. Також проведено роботи з холодного фрезерування асфальтобетонного покриття, що зазнало ушкоджень та руйнувань за роки експлуатації дороги на основній частині проїзду на площі 15 302 м².

На замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» на цій автодорозі виконано поширення дорожнього полотна на площі 2 375 м² протяжності відновлюваної ділянки.

 

Нині на відновлюваній ділянці 100% завершено влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону на площі 16 419 м² та влаштування з’їздів.

 

Паралельно триває влаштування тротуару.

Також заплановано влаштування армуючого синтетичного матеріалу та влаштування верхнього шару покриття ЩМА-20 завтовшки 6 см на площі 16 419 м².
 

Крім цього, на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» для забезпечення безпеки дорожнього руху на всій протяжності відновлюваної ділянки обласної автодороги загального користування місцевого значення О080789 Запоріжжя-Біленьке буде нанесено горизонтальну дорожню розмітку пластком холодного нанесення, встановлено нові дорожні знаки, металеве бар’єрне огородження та  дорожні направляючі стовпчики.

 

Також будуть виконані роботи на зупинкових комплексах. Зокрема, в межах м. Запоріжжя та с. Бабурка буде відновлено шість заїзних «карманів» із посадковими майданчиками.

Галерея