ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Stop Fake!!! Новина про зруйновані ділянки Великого Будівництва Бердянського району - фейк!

2020-09-15 13:34:51

Чимало дописувачів соцмереж, а потім і журналісти, посилаючись на авторів таких публікацій,  поширили не правдиву інформацію, щодо відновлення автодороги О081491.

 

Першоджерелом публікацій стала пані, яка на превеликий жаль переплутала ділянки доріг і ввела в оману оточуючих!

 

Жінка їхала дорогою О081491 Пологи-Кінські Роздори-Андріївка-Нововасилівка-Бердянськ зі сторони Бердянська. Побачивши зруйновані вантажівками ділянки, сфотографувала їх.

Вже після цього - побачила стенд про Велике Будівництво і додала його до інших фото. Тим самим створивши враження, що руйнація відбулась на щойно відремонтованій ділянці.

 

Насправді зруйновані перевантаженим транспортом узбіччя знаходяться на ділянці, яка відновлювалась у 2019 році. І вона не має жодного відношення до Великого Будівництва.

 

Ця руйнація з’явилась протягом останніх двох тижнів. Що підтверджує порушення вагових норм, порушення заборон щодо руху великовагового транспорту за відповідних температурних умов. А також відсутність контролю з боку Державної служби України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпеки) на автошляхах Запорізької області.

Проте, замовник минулорічного ремонту в особі ДП «Місцеві дороги Запорізької області» вже звернув увагу підрядної організації на зруйновані ділянки. І на виконання припису держпідприємства протягом тижня підрядник  усуне всі недоліки у межах гарантійних зобов’язань.

 

Стосовно ділянки Великого будівництва 2020 року на автошляху О081491 Пологи-Кінські Роздори-Андріївка-Нововасилівка-Бердянськ - виконання поточного середнього ремонту на ній ще не завершено. Нині будівельники завершують роботи із влаштування узбіч щебенево-піщаною сумішшю. Надалі заплановано встановлення дорожніх знаків та спрямувальних стовпчиків, а також нанесення горизонтальної дорожньої розмітки.

Державне підприємство «Місцеві дороги Запорізької області» звертається до громадськості із проханням: не поширювати фейкові новини та не ставати заручниками брудних маніпуляцій, які мають яскраво виражене політичне забарвлення.

Галерея