ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

На основній частині проїзду автошляху Запоріжжя-Біленьке розпочато холодне фрезерування асфальту

2020-09-10 10:11:31

У Запорізькому районі на обласній автодорозі загального користування місцевого значення О080789 Запоріжжя-Біленьке триває виконання капітального ремонту. Роботи виконує підрядна організація «УКРАЇНСЬКА БУДІВЕЛЬНА ФІРМА «ІНВЕСТБУД» на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» в рамках Програми Президента «Велике будівництво».

Роботи, заплановані у 2020 році охоплять ділянку загальною протяжністю 2,4 км. Загальна площа укладання асфальтобетонного полотна складе 16 419 м².

У поточному році на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» на цій автодорозі проводиться поширення дорожнього полотна на площі 1 993 м². Надалі тут буде проведено влаштування шару основи та двох шарів асфальтобетонного покриття.

 

На основній частині проїзду нині розпочато холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, що зазнало ушкоджень та руйнувань за роки експлуатації дороги. Загальна площа запланованого фрезерування - 15 302 м².

 

Надалі на відновлюваній ділянці заплановано влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону на площі 16 419 м², влаштування армуючого синтетичного матеріалу та влаштування верхнього шару покриття ЩМА-20 завтовшки 6 см на площі 16 419 м².
 

Крім цього, на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» для забезпечення безпеки дорожнього руху на всій протяжності відновлюваної ділянки обласної автодороги загального користування місцевого значення О080789 Запоріжжя-Біленьке буде нанесено горизонтальну дорожню розмітку пластком холодного нанесення, встановлено нові дорожні знаки, металеве бар’єрне огородження та  дорожні направляючі стовпчики.

 

Також будуть виконані роботи на зупинкових комплексах. Зокрема, в межах м. Запоріжжя та с. Бабурка буде відновлено шість заїзних «карманів» із посадковими майданчиками.

Відео