ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Завершено поточний середній ремонт ділянки дороги О081982 Чернігівського району

2020-09-01 16:16:29

В рамках Програми Президента «Велике будівництво» на ділянці обласної автодороги загального користування місцевого значення О081982 Чернігівка - станція Верхній Токмак І проведено поточний середній ремонт. Роботи, заплановані у 2020 році охопили ділянку протяжністю 5,6 км. Загальна площа укладання асфальтобетонного полотна склала 34 210 м².

 

Підрядна організація ТОВ «ДОРРЕМ ТЕХНОЛОГІЇ» на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» виконала холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, яке зазнало ушкоджень за роки експлуатації дороги.

Відповідно до укладеного договору проведено влаштування вирівнюючого шару з асфальтобетонної суміші в кількості 5 108,4 т та влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття основного проїзду завтовшки 5 см з гарячої асфальтобетонної суміші на площі 34 210 м².  Проведено роботи з планування та укріплення узбіч ЩПС.

 

Також договором передбачено виконання робіт на зупинкових комплексах. Зокрема, в смт Чернігівка та поблизу с. Верхній Токмак відновлено 4 заїзні «кармани» із посадковими майданчиками.

 

Крім цього, на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» для забезпечення безпеки дорожнього руху на всій протяжності відновлюваної ділянки автодороги загального користування місцевого значення О081982 Чернігівка - станція Верхній Токмак І нанесено горизонтальну дорожню розмітку, встановлено нові дорожні знаки та дорожні направляючі стовпчики.

Галерея
Відео