ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Роботи, які виконуються ДП «Місцеві дороги Запорізької області» у вересні 2020 року (по районах)

2020-09-01 13:51:35

Відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації у 2020 році ДП «Місцеві дороги Запорізької області» заплановано проведення різних видів робіт. Зокрема, реконструкція та будівництво, капітальний ремонт, поточний середній ремонт, які увійшли до Переліку об’єктів з відновлення доріг місцевого значення. А також експлуатаційне утримання. З усіма видами робіт, запланованими на 2020 рік у Запорізькій області ви можете ознайомитись за посиланням:

заплановані роботи

 

Власне, до складу робіт з експлуатаційного утримання відносяться такі основні роботи: ямковий ремонт, встановлення та заміна дорожніх знаків, нанесення розмітки, озеленення: ліквідація порослі та покіс узбіччя, планування узбіччя, зимове утримання та інші не передбачувані аварійні роботи.

У 2019 році понад 300 км² доріг Запорізької області були охоплені роботами з експлуатаційного утримання. За станом на 2020 рік у кожному районі області є підприємство, яке відповідає за стан експлуатаційного утримання місцевої мережі доріг та зобов’язано спільно з ДП «Місцеві дороги Запорізької області» здійснювати заходи, направлені на підвищення безпеки дорожнього руху для водіїв, пасажирів та пішоходів.

 

Із роботами, які заплановані ДП «Місцеві дороги Запорізької області» у вересні 2020 року

по кожному з районів можна ознайомитись в додатках:

⟱⟱⟱