ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

У Мелітополі на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів розпочато влаштування верхнього шару асфальтобетону

2020-08-17 10:34:56

У м. Мелітополь на вул. Воїнів-Інтернаціоналістів у рамках Програми Президента «Велике будівництво» проводиться поточний середній ремонт на ділянці протяжністю 2,9 км. Договір на закупівлю послуг з поточного середнього ремонту укладено із Товариством з обмеженою відповідальністю «АБЗ ПРОМБУД».

 

Нині на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» на об’єкті проведено 99,6% фрезерування.

 

Окремо у тих місцях де дорожнє покриття зруйновано великоваговим транспортом будівельники провели заміну основи дорожнього покриття піщано-щебеневою сумішшю. Посилення основи виконано на площі 7 032 м², що складає 94% від запланованих робіт із заміни основи у кількості 2 853 м³ шаром завтовшки 30 см на площі 7 516 м². Вирівнюючий шар з крупнозернистого щільного асфальтобетону на цих ділянках укладався товщиною 12 см у кількості 2 164 т.

По основному проїзду відновлюваної ділянки вирівнюючий шар крупнозернистого щільного асфальтобетону має товщину 8 см. Його вже влаштовано на площі 42 960 м², що складає 99% від плану.

 

Нині будівельники приступили до укладання покриття з щебенево-мастикового асфальтобетону ЩМА-20 шаром товщиною 5 см. Роботи вже виконано на площі 14 650 м², що складає 29% від запланованих робіт з укладання верхнього шару. Загальна площа запланованого укладання верхнього шару 50 684 м².

 

 

Для забезпечення водовідводу на всій протяжності відновлюваної ділянки автодороги загального користування місцевого значення вул. Воїнів-Інтернаціоналістів м. Мелітополь буде проведено відновлення 111 дощоприймальних колодязів.

Галерея