ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Поточний середній ремонт вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів у Мелітополі наближається до останньої фази проведення робіт

2020-08-03 12:29:33

У рамках Програми Президента «Велике будівництво» ДП «Місцеві дороги Запорізької області» укладено договір із Товариством з обмеженою відповідальністю «АБЗ ПРОМБУД» на закупівлю послуг з поточного середнього ремонту м. Мелітополь, вул. Воїнів-Інтернаціоналістів. В поточному році роботи проводяться на ділянці протяжністю 2,9 км.

Будівельники одночасно виконують фрезерування, посилення основи та укладання вирівнюючого шару асфальтобетону.

 

Так, фрезерування існуючого дорожнього покриття вже проведено на площі 43 000 м², що складає 99,6% від запланованих робіт.

 

Окремо у тих місцях де дорожнє покриття зруйновано великоваговим транспортом будівельники виконують заміну основи дорожнього покриття піщано-щебеневою сумішшю. Нині посилення основи виконано на площі 6 137 м², що складає 82% від запланованих робіт.   Загалом заміна основи буде проведена у кількості 2 853 м³ шаром завтовшки 30 см на площі 7 516 м². Вирівнюючий шар з крупнозернистого щільного асфальтобетону на цих ділянках матиме товщину 12 см у кількості 2 164 т.

На загальній протяжності відновлюваної ділянки вирівнюючий шар крупнозернистого щільного асфальтобетону матиме товщину 8 см. Нині роботи виконані на площі 39 210 м², що складає 91% від запланованого влаштування вирівнюючого шару.

 

Після влаштування вирівнюючого шару буде влаштовано покриття з щебенево-мастикового асфальтобетону ЩМА-20 шаром товщиною 5 см площі 50 684 м².

  

Для забезпечення водовідводу на всій протяжності відновлюваної ділянки автодороги загального користування місцевого значення вул. Воїнів-Інтернаціоналістів м. Мелітополь буде проведено відновлення 111 дощоприймальних колодязів.