ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

У Більмацькому районі на автодорозі О081491 триває укладання вирівнюючого шару асфальтобетону

2020-07-06 15:00:20

В рамках програми Президента «Велике будівництво» триває поточний середній ремонт ділянки протяжністю 8,2 км автошляху О081491 Пологи-Кінські Роздори-Андріївка-Нововасилівка-Бердянськ. Роботи на об’єкті виконує підрядна організація ТОВ «ІНТЕРМЕТГРУП» на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області».

Нині на об'єкті проведено планування узбіч, ліквідацію дерев та порослі кущів, а також корчування пнів. Ці роботи необхідні для забезпечення безпеки дорожнього руху після завершення ремонтних робіт.

 

Також фахівцями підрядної організації завершено фрезерування існуючого дорожнього покриття.

Відповідно до укладеного договору будівельники проводять влаштування вирівнюючих шарів з гарячої асфальтобетонної суміші. Нині роботи проведено на площі 21 900 м², що складає 44% від запланованих робіт з влаштування вирівнюючого шару.

 

Наступним кроком заплановано влаштування верхнього шару покриття завтовшки 5 см з гарячої асфальтобетонної суміші на площі 48 900 м².

 

Окремо на ділянці протяжністю 3 км на межі з Бердянським районом, яка найбільш зруйнована великоваговим транспортом буде виконано регенерацію конструктивних шарів дорожнього одягу за технологією холодного ресайклінгу.

Також будуть виконані роботи на зупинкових комплексах. Зокрема,  в с. Олексіївка буде відновлено заїзні «кармани» із посадковими майданчиками та новим автопавільйоном.

 

На замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» для забезпечення безпеки дорожнього руху на всій протяжності відновлюваної ділянки автодороги загального користування місцевого значення О081491 Пологи-Кінські Роздори-Андріївка-Нововасилівка-Бердянськ у Більмацькому районі буде нанесено горизонтальну дорожню розмітку, встановлено нові дорожні знаки та дорожні направляючі стовпчики.

Відео