ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Наближається до завершення поточний середній ремонт автодороги С080407 у Веселівському районі

2020-06-30 16:27:09

В рамках поточного середнього ремонту ділянки протяжністю 4,8 км районної автомобільної дороги загального користування місцевого значення С080407 Новоуспенівка - Братолюбівка - /Т-08-05/ Веселівського району завершені роботи із влаштування верхнього шару покриття з гарячої асфальтобетонної суміші завтовшки 5 см.

 

Заходи проводяться в рамках Програми Президента «Велике будівництво» на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області».

 

Фахівці підрядної організації ТОВ «Юнія-Транс» виконали необхідні підготовчі роботи з часткового планування узбіч та розбирання дорожнього полотна та влаштування шару основи із щебеню фракції 20-40 та ЩПС у тих місцях де дорожнє покриття зруйновано великоваговим транспортом. Глибина відновлення основи дорожнього полотна становить 33 см.

 

Також на площі 28 500 м² за допомогою сучасної дорожньо-будівельної техніки проведено укладання та ущільнення асфальтобетонної суміші. Зокрема, на ділянці працювали ланка  гладковальцевих котків та асфальтоукладальник, який розподіляв асфальтобетонну суміш шаром не менше 5 см із поперечним ухилом 25‰ у автоматичному режимі.

 

Також будівельники завершили укріплення і планування узбіч, та працюють над влаштуванням дорожньої розмітки. Якість виконання робіт постійно контролюють інженери технічного нагляду ДП «Місцеві дороги Запорізької області».

Відео