ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Триває поточний середній ремонт автодороги О081491 у Більмацькому районі

2020-06-30 16:21:05

В рамках програми Президента «Велике будівництво» триває поточний середній ремонт автошляху О081491 Пологи-Кінські Роздори-Андріївка-Нововасилівка-Бердянськ. Роботи на ділянці  протяжністю 8,2 км виконує підрядна організація ТОВ «ІНТЕРМЕТГРУП» на замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області».

В рамках поточного середнього ремонту автодороги О081491 проведено планування узбіч, ліквідацію дерев та порослі кущів, а також корчування пнів. Ці роботи необхідні для забезпечення безпеки дорожнього руху після завершення ремонтних робіт. Також фахівцями підрядної організації завершено фрезерування існуючого дорожнього покриття.

Відповідно до укладеного договору будівельники проводять влаштування вирівнюючих шарів з гарячої асфальтобетонної суміші. Нині укладено 1 825 т асфальтобетону, що складає 17% від запланованих 10 750 т. Наступним кроком заплановано влаштування верхнього шару покриття завтовшки 5 см з гарячої асфальтобетонної суміші на площі 48 900 м².

 

Окремо на ділянці протяжністю 3 км на межі з Бердянським районом, яка найбільш зруйнована великоваговим транспортом буде виконано регенерацію конструктивних шарів дорожнього одягу за технологією холодного ресайклінгу.

Також будуть виконані роботи на зупинкових комплексах. Зокрема,  в с. Олексіївка буде відновлено заїзні «кармани» із посадковими майданчиками та новим автопавільйоном.

 

На замовлення ДП «Місцеві дороги Запорізької області» для забезпечення безпеки дорожнього руху на всій протяжності відновлюваної ділянки автодороги загального користування місцевого значення О081491 Пологи-Кінські Роздори-Андріївка-Нововасилівка-Бердянськ у Більмацькому районі буде нанесено горизонтальну дорожню розмітку, встановлено нові дорожні знаки та дорожні направляючі стовпчики.

Галерея