ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

ДП «Місцеві дороги Запорізької області»

Державне підприємство
«Місцеві дороги Запорізької області»

Новина

Триває поточний середній ремонт вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів у Мелітополі


2020-06-30 11:44:26

Ділянку протяжністю 2,9 км по вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів у Мелітополі буде оновлено в рамках проєкту «Велике будівництво». Для цього ДП «Місцеві дороги Запорізької області» укладено договір із Товариством з обмеженою відповідальністю «АБЗ ПРОМБУД» на закупівлю послуг з поточного середнього ремонту м. Мелітополь, вул. Воїнів-Інтернаціоналістів.

 

Після виконання необхідних підготовчих робіт, зокрема, фрезерування існуючого дорожнього покриття та влаштування основи дорожнього одягу з щебенево-піщаної суміші, будівельники проводять влаштування вирівнюючого шару покриття з асфальтобетонної суміші.

 

Зважаючи на велику навантаженість руху на цій ділянці, будівельники виконують фрезерування вдень, а укладання асфальтобетону - вночі. Так, нині фрезерування дорожнього покриття проведено на площі 34 000 м², що складає 67% від запланованих робіт. Вирівнюючий шар асфальтобетону укладено на площі 30 000 м². Це 59% від запланованого.
 

Окремо у тих місцях де дорожнє покриття зруйновано великоваговим транспортом будівельники виконають заміну основи дорожнього покриття піщано-щебеневою сумішшю. Наразі посилення основи дорожнього покриття виконано на площі 4 600 м², що складає 61% від запланованих робіт.

 

Після влаштування вирівнюючого шару із крупнозернистого щільного асфальтобетону буде влаштовано покриття з щебенево-мастикового асфальтобетону ЩМА-20 шаром товщиною 5 см площі 50 684 м².

  

Для забезпечення водовідводу на всій протяжності відновлюваної ділянки автодороги загального користування місцевого значення вул. Воїнів-Інтернаціоналістів м. Мелітополь буде проведено відновлення 111 дощоприймальних колодязів.